Nume: Diana. Slabiciune: Keeping up with the Kardashians. Gata, am zis-o. Yep, cand prind pe E!Entertainment un episod cu clanul Kardashian, incui de 2 ori usa sa am timp sa schimb canalul cand aud cheia tizului lui Eminescu si ma cuibaresc bine pe canapea. Nu-mi plac surorile mari ale clanului, sunt prea tunate si arogante, poate cel mult Kourtney, dar Kendall Jenner, penultima fiica a lui Kris, cea mai naturala dintre toate, e preferata mea. Asa ca la evenimentul pentru colectia Reserved CiaoKendall, am bifat doua lucruri placute: sa descopar noua linie a unui brand pe care-l iubesc si care-mi ocupa o mare parte din dulap si sa ma bucur in premiera de cel mai video al brand-ului, starring my little cup of tea: Kendall Jenner.

Colectia Reserved surprinsa de Mihnea Ratte

Colectia Reserved CiaoKendall

Modelul de 23 de ani prezinta colectia Reserved, o linie de haine versatile si cosmopolite, potrivite pentru orice ocazie. De la obiecte din piele care denota eleganta si siguranta de sine la piese roz si delicate pentru princess mode sau la accesorii supradimensionate, CiaoKendall acopera multiple stiluri, la un pret accesibil. Spre exemplu, aceste ghete imblanite care striga dupa mine costa doar 139 lei.

Mi-a placut foarte mult accentul retro inclus de colectia Reserved si asta pentru ca imi place foarte moda anilor ’50-’60. Cand ma uitam la video, puteam sa jur ca e o secventa din Mad Man. Sau poate o scena rupta dintr-un oras italienesc.

De mentionat ca pe langa gentile, accesoriile, incaltamintea si hainele cool din colectia Reserved, CiaoKendall are si o linie de lenjerie foarte sexy. Ar merge cu rochia rosie pe care o poarta in materialele de promovare.

Evenimentul de la Casa Monteoru

Pe langa hainele cool din colectia Reserved, si evenimentul de lansare a fost unul memorabil. Iar Casa Monteoru a avut rolul principal in aceasta impresie.

Aceasta casa din secolul XIX, unde chiar arhitectul Ion Mincu si-a pus amprenta, abunda in dantelarii decorative ce marcheaza stilul eclectic francez si ofera o atmosfera de basm, in special in holul principal, de unde poti surprinde si etajul.

Mi s-a parut cea mai buna alegere pentru prezentarea unui eveniment care prezinta mai multe epoci ale modei, reinterpretandu-le pe toate contemporan. Good choice, girls!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.