Weekend-ul asta e rezervat. Miscarii. Si daca adaug si parcul ca loc de desfasurare, deja nu ma mai crede nimeni. Stai sa te lamuresc. Ma duc la Coca-Cola Happy Moves, un eveniment care incurajeaza miscarea, acest garant asudat al sanatatii, mai ales in cazul lenesilor, ca mine. Coca-Cola Happy Moves e un fel de mostra ca poti te zbengui nitel, pentru binele popoului rubensian, si-apoi cine stie, poate chiar incepe sa iti placa!

Coca-Cola Happy Moves si alergarea

Cu alte cuvinte, domnule maratonist respectabil, domnisoara rezistenta-la-plimbari-lungi-care-ieri-a-facut-prima-tura-intreaga-de-parc, stimati domni care au gratare de facut si n-au vreme de pierdut (cu miscarea), va invit pe toti sa aruncati o privire peste program si daca ceva suna distractiv, sa purcedeti in a va alatura:

Prima editie Happy Moves din anul acesta va avea loc in weekendul 11-12 iunie, intre orele 10:00 – 22:00 la Bucuresti, in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle.

Duminica, 12 iunie, Crosul Carnaval care incepe la ora 10:00. Se premiaza cele mai tari 3 costume si cei mai rapizi 3 participanti (barbati si femei) .

Participarea este GRATUITA, iar inscrierile la cros se vor face in Parcul Herastrau, intrarea Charles de

Gaulle dupa cum urmeaza:

VINERI, 10 iunie: 10:00 – 22:00

SAMBATA, 11 iunie: 10:00 – 22:00

DUMINICA, 12 iunie: 08:00 – 9:45.

Kit-urile de participare se ridica duminica, 12 iunie (8:00 – 9:45).

Coca-Cola Happy Moves si miscarea distractiva

Pentru ca nu ne-au facut mamele noastre pe toti alergatori, exista si alternative care sa puna in miscare nitel osu’.  Jump Stick (in forma de Coca-Cola), Human Fussball (in fiecare an, am vrut sa ma bag si eu si era prea multa lume), Escalada (asta clar e preferata mea si musai sa prind panoul liber) si Water Bubble (in caz ce nu ai tu propria rotunjime care sa te ajute la rostogolire).

Acestea fiind spuse, nici nu clipesc bine, ca gata weekend-ul cu miscare la Coca-Cola Happy Moves!

PS: Asta mi-s eu, la Happy Moves de anul trecut, cand m-am costumat in soricica si-am participat la cros.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.