Cand am ajuns in Bari, m-a uimit o treaba: o gramada de reclame Coca-Cola colantate pe tarabe de ziare si-n tot orasul dar toate, absolut toate, erau in stil retro, pop art, de parca ar fi fost uitate acolo. Am stiut atunci ca Bari e un oras mic, ramas in bula lui fermecatoare si nitel rupt de lume. Pentru ca imaginea Coca-Cola e intotdeauna grandioasa. Asa cum s-a dovedit si la Gala Next BIG Vlogger, care s-a desfasurat aseara la The Ark.

Next BIG Vlogger

Imi place brandul Coca-Cola pentru ca are o comunicare inchegata si moderna si a fost intotdeauna una cu trend-urile. Iar vloggerii sunt the shit in momentul de fata. Asa ca ce-a facut Coca-Cola? I-a adunat laolalta pe cei mai cei (Mikey Hash, Ilie’s Vlogs, Anne Marie, Selly), le-a pus palarii de mentori si i-a trimis sa-i scoleasca pe niste tineri cu potential in ale palavragelii online.

A iesit competitia Next BIG Vlogger, un adevarat bootcamp pentru cei ce-si doreau sa ajunga cunoscuti pentru continutul lor video. S-au transat idei, s-au expus perspective, s-au exersat tehnici, s-au invatat soft-uri, s-au manuit camere de filmat si dupa toata treaba, Coca-Cola a ramas cu 7 finalisti, 7 zmei cu dop in frunte, care s-au prezentat marti seara la The Ark, de mana cu mentorul.

Gala Next BIG Vlogger

Contrastul dintre Piata de Flori cu ale sale Esmeralde de vis-a-vis si evenimentul de la The Ark a pus in valoare si mai tare grandoarea galei, caci covorul rosu era intins la intrare, unde capeteniile divertismentului intrau una cate una. I-am zarit in straie de sarbatoare pe Horia Brenciu, Gianina Corondan, Nicole Cherry, gasca de la Virgin Radio si vedetele din vlogosfera.

Ecranele interactive produceau o atmosfera psihedelica in asteptarea prezentarii iar cand Shurubel a inceput sa vorbeasca, doar concertul Carla’s Dreams l-a oprit din a anunta castigatorul.

Hai sa ma laud nitel, caci nici nu postasem bine faptul ca dintre toti invataceii, Dana lui Mikey Hash era preferata mea (gagica ce facea misto, lasandu-l pe Mikey s-o boiasca fara s-o vada), ca matinalul de la Virgin Radio a si anuntat-o castigatoare, desi auzisem zvonuri ca altul urma sa plece acasa cu trofeul. Uite-i vlogul castigator.

Tot evenimentul m-a facut sa ma gandesc ca tendinta asta cu vlogareala e pe val si cel mai probabil, e urmatorul pas dupa blogging. Am aruncat o privire mai atenta asupra participantilor si imi dau seama ca You Tube-ul bubuie de vizualizari iar continutul e nevoie sa fie nimic mai mult decat un moment de viata autentic. Asa ca listei mele unde din Romania, doar Andreea Balaban trona, i-am mai adaugat cateva nume care sa faca o ghidusie la momentul potrivit, pentru zambetul potrivit.

Comments

comments

2 thoughts on “Cine e Next BIG Vlogger by Coca-Cola”

  1. Nu e pe val ci este o alternativa la blogging! Este gustata de cativa tineri din generatia XQZM si exploatata de brandurile cunoscute. Superba idea Coca, sa vedem rezultatele. Nu un castigator ci ce se intampla in urmatorul an cu respectivii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.