Later edit:

Cine se astepta ca un articol la misto sa fie implinit la liniuta? ? Prietenii mei din anii universitari cu care ma laudam mi-au luat la rand dorintele si mi-au adus catei de usutoroi, ceai laxativ pentru scapat de kile pe masura ce scapam si de grade si, mai ales, un onesie calduros si pufos in forma de unicorn, o mandrete de moartea pasiunii pe care vremea de afara ma indeamna sa-l folosesc in weekend.

Si-apoi, multam, Marius Matache, pentru ca te-ai oferit sa-mi faci serenada , tu care dai tonul imnului Romaniei langa Guvern, chapeau.

Multumeeeeeesc!

De azi intr-o saptamana fac 21 ani si 84 de luni.

Am adunat ceva regrete pana acum (pe locurile 3 si 2 se afla absenta de la concertul din ’92 al lui Michael Jackson si absenta de la concertul din ’96 al lui Michael Jackson), in frunte cu faptul ca niciodata nu mi-a stat si nu-mi va sta bine cu galben, deci nu pot face fotografii in canapeaua pe care am cumparat-o tocmai din Cluj.

Am adunat, in schimb, si cateva mandrii personale pe care le alint „Cuibul Dorului” si „M-a trimis Institutul Cultural Roman sa fiu blogger ambasador la un festival de film in Porto” (e greu sa gasesti un diminutiv pentru mandria asta). Sunt mandra ca citesti acum randul asta, chiar daca te uiti in jos si-ti vine sa trisezi si sa vezi direct ce-mi doresc de ziua mea, sunt mandra ca am scutit taxele de la facultate (in caz ce te intrebai de unde avansul pentru Cuibul Dorului) si ca din anii universitari nu m-am ales doar cu atat dar si cu niste oameni faini pe viata, ca avem mai mult de 7 ani de prietenie.

Si pentru ca mi-e ca da vreun reprezentant al curentului new age cu mine de pamant ca ma uit prea mult in trecut, hai sa-ti zic cum e la 21 de ani si 84 de luni fara o saptamana: e friiiiig. Asa ca eu una imi doresc de ziua mea:

  • Sa dau timpul inapoi si sa-mi fi luat onesie-ul ala in forma de unicorn, din Primark-ul din Berlin;
  • Sa primesc o serenada de la niste mariachi care incing spiritele si pentru cineva a carei zi de nastere e intotdeauna iarna (si asta mi se pare profund nedrept)
  • Sa imi pun un dispozitiv similar cu cel al lui Dexter din episodul Omlette du fromage si sa invat sa editez video, pentru ziua cand vei refuza sa mai citesti iar blogurile se vor transforma peste noapte musai in vloguri;
  • Sa fie primavara cand e cazul de proteste;
  • Sa ninga cu catei lunea viitoare;
  • Pentru fiecare grad in minus, sa fie si-un kilogram in minus;
  • Pana citesti tu asta, Romanica sa se mute in Canare;

Intre timp, pana la ziua mea, o sa mananc o felie de tort ca sigur e ziua altcuiva intr-o alta parte a lumii, asa ca la multi ani tie daca te sarbatoresti astazi si pune-ti si tu o dorinta legata de caldura, ca poate-poate mutam Romanica mai la sud.

Comments

comments

One thought on “Ce-mi doresc de ziua mea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.