CCC
Noua colectie CCC a avut un concept tare jucaus: Sport Wonderland

O sa incep articolul asta cu o povestioara personala. E ceea ce ma leaga pe mine de brandul CCC. Vara trecuta, am fost pentru prima oara nasa. La nunta BFF-ei mele. Si ce ne leaga pe noi, printre altele, este ca ne intalnim intotdeauna la mijlocul dintre estetica aparte si pret accesibil. Asa ca, la nunta ei, pantofii sai de nunta au fost absolut superbi. Si cumparati de la CCC. Iar de atunci, am facut si eu o mica pasiune pentru acest brand. Cand a ajuns la noi trendul de boots butucanoase, hop si eu la CCC. Cand a a venit frigul, hop si eu la CCC dupa cizme. 

Iar acum, cand se intoarce sezonul cald, tatal la evenimente si pofta inimii, ca sa parafrazez un meme recent, da, hop si eu la CCC. La evenimentul de lansare, chiar.

Evenimentul de lansare

CCC Wonderland a fost conceptul de lansare al noii colectii CCC, o joaca plina de culoare desfasurata la Lightaholic Studios, o hala industriala unde linia de shoes a fost expusa cu creativitate si istetime, cu ajutorul Ran Communications.

Selly i-a marturisit lui Reme ca fimarea intregii campanii a avut loc la Varsovia, iar el este emotionat sa fie ambsadorul global al colectiei

Exuberanta s-a instalat rapid: de la intrare, am fost condusa spre inima actiunii cu o masinuta de golf, aceeasi in care a venit si Selly, ambasadorul global al acestei colectii. El ne-a vorbit putin despre experienta lui behind the scenes si ne-a marturisit ca a avut doua zile intense de filmari in Varsovia, alaturi de fotograful internaţional Hans Neumann, artist vizual recunoscut pentru proiectele sale in revista Vogue pentru branduri de top precum Chanel sau Hermes. 

Pe langa prezenta influencerului, m-am distrat bine de tot cu efectele AR – perechile de incaltaminte isi schimbau estetica in aplicatie in mod interactiv, iar selfie-urile erau mai fun cu sapca CCC ce aparea imediat ce activai filtrul pe Instagram.

Pe langa asta, photo-cornerul era mai creativ ca niciodata: o bucatica din Alie in Wonderland, adaptata cool contextului CCC.

Noua colectie CCC Sport Wonderland

Chiar daca CCC e pe gustul si buzunarul tuturor, asta nu inseamna ca nu are si branduri premium. Printre vedetele noii colectii, se numara Champion, Reebook, Vans sau Puma, cu niste modele tineresti si moderne, ce tin pasul cu trendurile.

Printre clasicii shoes albi, de care nu ma plictisesc niciodata pentru ca sunt versatili si merg cu orice outfit, mi s-a pus pata si pe unii de culoare inchisa, pentru un look mai smooth. Dar recunosc, cred ca urmatoarea mea achizitie va fi roz.

Noua colectie este deja disponibila in toate magazinele fizice CCC, dar si in e-shopul lor. Spor la cumparaturi!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.