Mai acum vreo 2 saptamani, primesc o sticla de Coca-Cola, dar nu stiu ce pacate o fi avand si ea saraca, ca era incuiata intr-o cusca bine inlantuita. Ei, avea ea o poveste, normal, si se referea la faptul ca acum exista camera Coca-Cola la Captive Escape Room.

Camera Coca-Cola

Asadar, am ajuns, la invitatia Coca-Cola, la un escape room, unde trebuia sa deslusesc The Secret. Ce secret trebuia dezvaluit? John Pemberton, inventatorul Coca-Cola, si-a exprimat dorinta de a gasi ambalajul perfect bauturii sale iar 5 designeri i-au implinit dorinta. Insa, manati de-o idee jucausa de-a face putin misto de inventatorul nostru, au ascuns cele 5 sticle bine. Da’ bine. Iar echipa trebuie sa le gaseasca.

Ca s-o spun p-aia dreapta, n-am intrat cu mari sperante in camera pe-atunci cu 55% sanse de eliberare la timp. Asta pentru ca talentul meu la escape room e limitat, insa daca echipa e suficient de practica si numara macar 4 membri, atunci uite ca se poate. Chiar si cu un minut inainte sa expire timpul, asa cum am facut noi.

Cum mi s-a parut Camera Coca-Cola? Fenomenala! Pe langa faptul ca nu ma asteptam sa ies, nu ma asteptam nici sa ma dea pe spate, caci mi se parea ca atata plasare de produsa ar putea dauna autenticitatii unui escape room. Dar povestea este atat de bine reflectata in obstacolele camerei, ca n-as fi eliminat un logo, n-as fi scos nimic, dar nimic din tot ce era acolo.

Si, chiar si dupa vreo 10 camere de escape room, am intalnit in The Secret obstacole noi, destul de dificile, iar eu iti recomand sa iti ascuti auzul, intrand acolo, si sa iti exersezi abilitatile practice. Un om neindemanatic ca mine ar ramane prizonier, garantat.

Ca sa concluzionez, iti recomand si tie camera, s-ar putea sa te antrenezi inca de pe drum, caci cladirea e pitita intre niste numere de strada unde eu una n-as fi situtat numarul 38, dar na, fiecare cu matematica lui. Iar cum intri in cladire, deja te simti pierdut. Atat profesionalism inca de la intrare, mai rar!

Iti urez succes si sper sa iesi mai cu tupeu ca mine!

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.