Weekend-ul asta e dezlegare la Burgeri. Pentru ca e Sfantul Bacon. Sau, ma rog, asa scrie in calendarul meu ginger-ian. Poti sa faci o plecaciune in cinstea burgerilor (daca mai poti) la Burgerfest. In mijlocul oamenilor ce infuleca zdravan noua shaorma a romanilor, la petrecerea campeneasca de la Verde Stop (zona Barbu Vacarescu).

Burgerfest 2016

La prima editie de anul trecut, Burgerfest a adunat 10 000 de oameni si-a oferit spre haleala aproape 2500 de burgeri doar in prima zi. Au cantat trupe misto, au venit facatori de burgeri si s-au luptat in gusturi si-n mirosuri. Totul s-a lasat cu sute de fotografii pe Instagram si promisiunea ca in 2016, treaba se va face si mai lata.

Si uita-ne-n 2016. Burgerfest de anul asta pregateste 3 zile cu burgeri suculenti de la Norma lui Sissoko (sorry, eu n-am auzit de ei), Burger House, La Strada, Grand Combo, Modelier, Burger Van, BurgerBar si altii.

De cantat, in prima zi vin Temple Invisibles si The Mono Jacks. A doua zi poti sa-i vezi pe Les Elephants Bizzares  si ultimii-s ROA.

Biletele-s disponibile pe Eventim si iaBilet.ro si le gasesti in varianta de abonament sau pass de o zi. 39 si 15 lei. Includ doar intrarea si cantarea, caci burgerii-s pe bani, frate. Pe jetoane, mai exact. Sau cel putin, asa erau anul trecut.

In weekend, nu se depun calorii

Eu, una, dau o fuga pana acolo sa descopar care-i faza cu Norma, dar zic ca raman cuminte si nu depasesc ratia de burgeri atribuita unei fete a carei porecla e Ginger, nu Chubby.

sursa foto: Burgerfest Facebook

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.