Stii reclama aia de la bere, cu femeile care sunt lesinate de placere cand intra in dressing-ul unei prietene dar deodata se aud tipete de barbati in extaz, semn ca si ei erau la fel de incantati de dressing-ul transformat in depozit de bere? Ei bine, eu cred ca tipetele alea ar fi fost si mai accentuate daca ar fi putut anexa o parte din magazinul Boggi Milano in loc de depozitul de bere.

Magazinul Boggi Milano

Aseara am fost la lansarea in Romania a magazinului Boggi Milano, destinat in exclusivitate barbatilor. Barbatilor care pun pret pe aspectul lor si care vor sa-si marcheze eleganta nu doar prin atitudine, dar si prin haine de calitate, in stil italian.

Andrei Nourescu, gazda evenimentului, ne-a povestit ca totul a inceput in 1939 iar astazi colectiile acopera intreaga tinuta a unui domn – de la pantofi la cravata. Magazinul e prezent in peste 28 de tari si produce peste 2 milioane de articole de imbracaminte pe an. Iar vestea buna este ca le livreaza direct in magazin, din unitatile de productie, fara intermediari, lucru ce reduce din costurile de la raft.

In Romania, Boggi Milano s-a lansat aseara si ii poti trece si tu pragul, in Baneasa Shopping City, la parter, unde te asteapta colectia de primavara-vara 2016, croita in Italia.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.