Bloggers LAN Party e ocazia perfecta pentru a interactiona cu oameni cu aceleasi interese. M-a cucerit din prima conceptul evenimentelui – o gramada de bloggeri si gameri adunati laolalta cu o gama larga de jocuri si un program bine organizat de catre Toma, din care nu a eliminat premiile. Asa ca m-am intors si la editia 20, de la Qcreator, care a fost cu mot si a durat 2 zile.

Bloggers LAN Party editia 20

Ceea ce apreciez la Bloggers LAN Party e ca in fiecare an e mai bun. Mai grandios. Mai diversificat. Mai bogat in jocuri, in activitati, in premii si-n invitati. Si-n ocazii sa dai peste lume pe care o admiri, cum e Simona de la Lipa-Lipa. Anul asta, pentru ca era editie aniversara, evenimentul trebuia sa fie cireasa de pe tort. Si a fost.

Intr-o locatie foarte mare, fiecare centimetru de incapere a fost exploatat cu folos pentru a fi pus in slujba gamerilor. Intr-un tur al evenimentului, iti dadeai seama ca toti eram foarte bine segmentati: jos era VR-ul, un colt HBO dedicat Hackerville, barul unde se juca la o masa CATAN si NBA-ul. Sus era coltul retro, sustinut de Ursus, unde puteai juca Arcade games si Activity, apoi camera Just dance, inca putin VR si coltul de pozat. Dar lumea furnica peste tot, cu un zambet pe care scria „Am castigat”, „Ce misto e atmosfera” sau pur si simplu „Berea asta e ce trebuie”.

Alegerile mele sunt previzibile. Am venit in primul an pentru boardgames. Si asa am facut intotdeauna de atunci. Chiar, Toma, n-ai vrea sa organizezi si un Boardgames Party? 😀 Eu m-as inscrie prima. Chiar daca sunt pierzatoarea de serviciu (nu mai mustaci, Emil). Ce-i drept, lipsa lutului din CATAN m-a facut knock out si anul asta. Nu-i nimic. Mie tot imi place sa joc si-mi iau revansa la DIXIT.

Ce ma fascineaza de cateva editii incoace e VR-ul. Anul asta a fost si mai si pentru ca au adus un scaun rotativ care sustine miscarea jocului. Asa ca aventura cu roller coaster-ul a fost mai realista ca niciodata, dovada si poza de mai jos.

All in all, Bloggers LAN Party e un eveniment la care o sa ma perind mereu cu placere, chiar daca nu sunt o gamerita in adevaratul sens al cuvantului. Game on pentru urmatoarea editie!

 

Comments

comments

2 thoughts on “Bloggers LAN Party editia 20 – vii pentru jocuri, te intorci pentru atmosfera”

  1. Camera de baza a fost cea de fifa. Acolo era cu adevarat ATMOSFERA! Ac olo era seriozitatea, acolo erau oameni veseli ori oameni tristi, acolo se auzeau urlete de bucurie sau cuvinte de consolare.

    In rest, “joaca de copil”. Competitia de FIFA, insa, pasionanta ca intotdeauna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.