#BLP14 sau Bloggers Lan Party editia 14 a fost foarte tare. Si asta pentru ca turneele s-au desfasurat pe parcursul mai multor zile, asa ca vitejii au avut timp sa-si recapete fortele si sa-si adape caii. A rezultat o lupta mai stransa, mai fortoasa, mai comica. Pentru ca s-a desfasurat la East European Comic Con, la Romexpo.

Eu am ajuns in cea de-a treia zi de competitie, cand unii deja isi revendicasera premiile, insa am aflat 5 lucruri misto, pe care musai sa le afli si sa vii data viitoare ca vantul, ca gandul si ca Jon Snow (nu, el n-a fost prezent, insa Game of Thrones a fost reprezentat de Jaqen H’ghar).

Bloggers Lan Party editia 14

  1. Turneul de NBA2K17 3 vs 3 pe Play Station 4 a avut ca premiu intai 3 abonamente la Untold. Unul dintre castigatori nu era la primul premiu in campionat. Nu-i asa ca e nevoie de sange proaspat?
  2. In pauza de jocuri, puteai sa iesi un pic la plimbare si sa te odihnesti pe Tronul de Fier de la standul HBO. Cam asta am facut eu, uneori jocurile pot fi epuizante, nu-i asa?
  3. Pentru iubitorii de boardgame si cafea, a existat si un turneu de Activity care a avut ca premiu aparatul BeanZ.
  4. Au existat props-uri misto si in ograda Bloggers Lan Party asa ca selfie-urile si fotografiile s-au tinut lant. Cu toate ca unele coifuri erau prea mari pentru oameni cu capul mic.
  5. Radu Tudoroiu fotograful s-a perindat si-a pozat vizitatorii standului iar fotografiile vor fi stranse intr-un album Humans of Comic-Con.

Acestea fiind spuse, inchei cu respect pentru organizatori si voluntari, treaba a iesit brici, pe cuvant de Cersei iar tu pregateste-te pentru urmatoarea editie, la care, de vei veni, te vei distra pe cinste. Si daca nu te-am convins inca, poti sa arunci un ochi si pe editia anterioara, unde am avut ocazia sa joc ceva creepy pe PS4 VR si sa dragalasesc un mops.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.