Ceea ce e mereu misto la Bloggers Lan Party e ca surprinde intotdeauna nu doar tendintele de gaming (deja VR-ul e un obisnuit al seriei de evenimente), dar se leaga mereu si de cele mai cool locatii sau evenimente din oras. Ieri parca eram la Qcreators, azi la Comic Con.

Asa ca editia Bloggers Lan Party numarul 22 a avut loc la Romexpo, colo-n batatura tronului de fier la care am asteptat o ora jumate.

Bloggers Lan Party

Toma Nicolau ne-a asteptat in pavilionul B cu o canapea comoda si Mortal Kombat-ul pregatit. M-as fi bagat la o fatalitate dar simteam nevoia sa mai traiesc putin sa ma bucur de VR-ul de langa, unde campionatul de Fruit Ninja oferit de Foodpanda era in plina desfasurare.

M-am gasit cu Daniela Bojinca (care a doua zi a fost in fruntea votului), ne-am pus ochelarii si am mutilat niste pepeni, de ciuda ca ciresele erau prea scumpe sa le sfarteci, chiar si-n joc. E un feeling grozav de fiecare data sa ai in fata ta fictiune dar s-o simti atat de real si recunosc ca VR-ul inca ramane preferatul meu. Mai ales c-am vizitat si la studio echipa de la Gateway si e chiar misto sa te lasi pe mana baietilor de la butoane, intr-un rollercoaster imaginar.

Dincolo de VR, am surprins cel mai inalt turn la Jenga dar cum orice lucru maret are povestea lui de rise and fall, turnul s-a zdruncinat si a cazut zgomotos sub privirile socate ale jucatorilor ce contribuisera la ridicarea lui.

La Bloggers Lan Party a fost nelipsitul colt Fifa iar noutatea zilei a fost jocul Days Gone pentru PS4. Ce-i drept, am simtit putin lipsa unui boardgame dar de asta am raftul meu acasa, plin cu “bunatati”.

Pana la urmatoarea editie de bloggers, gamers si party people, cred ca o sa ma delectez cu jocul meu preferat de PS 4 de acasa – That’s you.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.