Cu Sprinkles the Pug

Ora 8.00 – „Aaaa, am intarziat la Bloggers Lan Party nuuu” ma trezesc brusc sambata dimineata, ca asa fac eu cand am grija dar nu-mi pun alarma, si-apoi ma bag ca un carnat de hotdog in plapuma.

Ora 9.15 – „Vaaai, am ratat BLP”am o noua criza existentiala dar fereasca sfantu’ controller sa-mi pun vreo alarma. Si mai motai oleaca.

Intr-un final ma trezesc pe la 10, ma lalai pana la 11.30 si ajung la 12 la Impact Hub, acolo unde a avut loc cea de-a 13-a editie Bloggers Lan Party si prima mea editie BLP. Cu siguranta nu ultima!

Bloggers Lan Party

Ca sa nu zici c-ai ratat 3 postari din feed pe Facebook cat citesti treaba asta, iti spun ce-a fost acolo in 5 idei:

  • S-au inregistrat 100 de bloggeri si fiecare a avut dreptul la un cititor ales prin tragere la sorti de organizatori, asa ca data viitoare cand vezi vreun anunt de BLP, baga-te si tu, o sa fie fun!
  • Marea bataie a fost pe NBA, unde era musai sa ai echipa mixta (fata + baiat) iar unicul motiv pentru care eu nu am participat a fost ca nu m-au lasat sa fac echipa mixta cu unul dintre cei multi catei prezenti la eveniment. Asa ca mi-am creat propriul meu campionat de jucat cu Sprinkles the Pug.

  • La capitolul Boardgames, care ma interesa cel mai mult pe mine pentru ca sunt roscata cea mai obsedata de boardgames, a fost Orange Express, un joc a carui miza a fost sa realizezi trasee feroviare prin tara, astfel incat sa aduni cat mai multe puncte la final. Ceva in genul Ticket to Ride, dar eu nu l-am incercat pe ala asa ca asta mi s-a parut fabulos. Si nu, nu m-am calificat in urmatoarele etape.
  • Cu parere de rau pentru propunerile de turneu, prima mea oprire a fost la standul Play Station VR, unde am experimentat (din greseala, eu voiam joculetul cu pestii care inoata pe langa mine) un joc horror – Until Down: Rush of Blood, un shooter intr-o mina similara cu Casa Groazei. Inca ma mai gandesc daca sa mi-l cumpar pentru PS4 de acasa, dar ma tem ca experienta nu ar fi atat de spectaculoasa fara VR.
  • Evenimentul a fost si pentru gamerii timizi (am avut un separeu Safe Space, botezat de ai’ mai nazdravani „Sex Space”) dar si pentru petrecaretii care au mutat apoi petrecerea la Shoteria, unde a avut loc after party-ul.

Comments

comments

3 thoughts on “Bloggers Lan Party #BLP13 – eu cand vreau sa ma joc, ma joc”

  1. Pingback: Ce sunt Comic Con si Bloggers Lan Party si cum poti ajunge acolo - Dor de Duca
  2. Pingback: 5 chestii misto de la Bloggers Lan Party la Comic Con - Dor de Duca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.