Aseara am fost la lansarea noii colectii de bijuterii Pandora, al carui highlight este culoarea roz – girl power. Departe de a fi o colectie exclusiv pentru printese, este mai degraba o celebrare a feminitatii si o asumare a sensibilitatii nu ca weakness, ci ca punct forte.

Iar provocarea noii colectii este sa arati ceea ce iubesti, fara ezitare, fara rusine, ci cu convingere si cu mandrie, purtand acel simbol sub forma de charm sau pandantiv..

Bijuterii Pandora: Colectia O

Colectia O pune accent pe litera O din “Pandora”, cea care poarta de obicei o coroana. Asa ca acest motiv devine laitmotivul colectiei iar coroana apare in diferite ipostaze, pentru toate tipurile de bijuterii. Voulez-vous un inel cu coroana? Yes, please. Chiar daca e dintr-o colectie anterioara.

Noutatea colectiei este ca charm-ul nu se rezuma la bratari ci migreaza si pe segmentul pandantivelor pentru lanturi. Aseara am vazut doua exemple care nu arata deloc, dar deloc rau. Mi se pare o miscare buna, nu toata lumea poarta bratari.

In final, poti vedea mai multe despre noua colectie aici. In magazinul online si in magazinele fizice, sunt disponibile atat inelele-suport pe care poti prinde pandantivele, in mai multe variante cromatice, dar si toata colectia de pandantive, unele in stil elegant, altele cat se poate de jucause. Va fi o calatorie roz prin lumea fascinanta de bijuterii Pandora.

PS: Coroanele din colectia O sunt charming, dar nimic nu se compara cu porcusorul Pippo <3

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.