Cred ca spatiile valoreaza pentru generatia noastra la fel de mult ca mijloacele de munca, atunci cand vine vorba de cariera. Eu una n-as putea lucra niciodata intr-o cladire comunista. M-ar cuprinde FOMO-ul si nevoia de frumos. Si teama ca Ceausescu ar putea aparea din spate sa imi incheie un nasture la decolteu sau sa-mi spuna ca nu mai am voie sa ies sa colind in afara tarii. De aceea, faptul ca Silva a complotat cu Carousel pentru a relansa etajul 2 al Carturesti-ului din centru intr-un mare fel si intr-un mare scop…ei, asta mi se pare da isprava.

Biblioteca de Esente

Biblioteca de Esente este conceptul pe care Silva il propune pentru a ingloba o serie de evenimente de dezvoltare personala si de cariera ce au in centru pasiunile noastre. Fie ca esti pasionat de sculptura, ilustratie sau pur și simplu penita ta nu da gres niciodata cand te pui pe scris, Biblioteca de Esente este locul perfect pentru tine. In parteneriat cu librariile Carturesti, Silva a reactivat timp de 6 saptamani etajul II al celei mai frumoase librarii bucurestene, de pe strada Lipscani 55, si a transformat spasiul intr-un carusel al esentelor. Un loc care va gazdui cursuri de storytelling, fotografie si gatit, pentru cei ale caror pasiuni cantaresc mai mult decat orice to-do-list musai de bifat. Pentru ca pasiunea “este ca un foc de tabara. Daca nu o intretii, se stinge”, așa cum spune Marius Manole.
Raftul #SurprindeEsenta de la etajul 2 va cuprinde o selectie de carti recomandate de ambasadorii campaniei, printre care si mai sus amintitul. Tot el ne-a povestit la lansarea acestei idei frumoase cum a descoperit pasiunea pentru actorie. Desi prima lui experienta cu teatrul a fost la un spectacol in Iasi unde protagonista a intrat pe scena calare pe un aramasar adevarat. Cand acesta s-a ridicat in 2 picioare, insa, tanarul Manole, pe atunci in clasa a II-a, a luat-o la sanatoasa si a iesit din teatru.
Ce voiam sa zic e ca sigur iti vei gasi si tu un colisor unde sa-ti hranesti pasiunea in spatiul Silva din Carturesti, asa ca Biblioteca de esente te asteapta cu cartile deschise.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.