Antreprenorii viitorului este unul dintre evenimentele mele preferate organizate de la Revista Biz. Si nu doar pentru ca sunt in target, asteptand povestile unor oameni cu visuri similare cub ale mele, care sa ma inspire, sa-mi insufle mai multa determinare si sa ma burduseasca de idei faine, dar mai ales pentru ca intotdeauna ma intorc de acolo energizata. Iar anul acesta, Antreprenorii viitorului a avut loc intr-unul dintre cele mai cool locuri din Bucuresti – The Marmorosch Bucharest.

Uite 5 idei cu care am plecat de acolo:

  1. Networking Creativ: Evenimentul “Antreprenorii Viitorului” a fost o ocazie perfecta pentru antreprenori cu diferite grade de experienta de a face schimb de idei si a construi relatii intr-un mediu relaxat, dar profesional. Chiar si eu m-am intalnit cu un colaborator cu care am schimbat cateva idei pentru ca noul proiect sa mearga si mai si.
  2. Inovatie in Sanatate: Multi dintre speakeri aveau un business legat de sanatate, semn ca trendul e booming in Romania. Dintre ei, cel mai tare mi-a placut Cori Gramescu, ce a evidentiat importanta inovatiei in domeniul sanatatii si cum tehnologia poate ajuta la navigarea prin informatiile abundente despre nutritie. In zilele noastre, cu o cantitate gigantica si uneori contradictorie despre nutritie, e greu sa iei deciziile corecte. Business-ul ei, in schimb, ofera consultanta personalizata pentru slabit, dezvoltata cu ajutorul unui AI.
  3. Personalizarea Informatiei: A fost subliniata necesitatea ca informatiile despre sanatate sa fie adaptate individual si discutate cu specialisti medicali, nu cu autoproclamati guru ai dietei.
  4. Cresterea Antreprenoriala: Povestea Laurei de la NeaKaisa ilustreaza cum umorul si o abordare neconventionala pot contribui la succesul si cresterea unei afaceri intr-o nisa de piata. Laura obisnuia sa se prezinte “Sunt Laura si vand wc-uri”. 10 ani mai incolo, inca asta face, dar a invatat pas cu pas business si acum se reflecta dezvoltarea sa, atat personala cat si profesionala, pe website-ul neakaisa.ro.
  5. Locatie Memorabila: Trebuie sa inchei cu recunostinta – pentru momentele faine de pe scena, pentru vibe-ul misto de la networking, dar mai ales pentru locatia minunata, o ocazie de a te proiecta intr-un viitor poate nu foarte indepartat intr-un mediu la fel de elegant, de inspirational si de princiar.

Poti urmari calendarul evenimentelor Biz aici. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.