Paprika TV prezinta o noua emisiune cu Antonio Passarelli

Pe vremea cand rula reclama cu “Antonio, fa caldo”, mi-l imaginam mereu pe chef Antonio Passarelli gatind ceva la abur, intr-o bucatarie in care aerul era asa fierbinte, ca doar gandul ca vei gusta din bunataturile lui te racorea. Iata ca aseara, la evenimentul de lansare al noii sale emisiuni de la Paprika TV, “Antonio si Michael in bucatarie”, s-a indeplinit putin din gandul meu. Partea cu gustatul din bunataturile lui.

Antonio Passarelli si Michael in bucatarie

Emisiunea “Antonio si Michael in bucatarie” incepe la Paprika TV pe 15 octombrie, de la ora 21.30 si numara 24 de editii. Va avea o alta savoare decat emisiunea Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli, dar va fi la fel de delicioasa!

Antonio Passarelli sta de 30 de ani in Romania si talentul sau culinar deja nu mai are nevoie de prezentare. Insa fiul sau, Michael, este la fel de pregatit in domeniu, pentru ca a studiat 6 ani in scoli cu profil gastronomic si restaurante din Belgia, Italia, Olanda si Elvetia. La Paprika TV, cei doi se reunesc pentru a gati impreuna retete consacrate, reinterpretate intr-un stil modern.

Michael nu se afla pentru prima oara in Romania. El a mai venit acum ceva timp, cand a inceput cu munca de jos in bucatarie si s-a specializat treptat si cu rabdare. Antonio Passarelli este foarte mandru de parcursul profesional al fiului sau in varsta de 36 de ani, dar mai are si o fiica, Francesca, pe care o admira la fel de mult, si care traieste in Bai, alaturi de mama sa.

Retetele lui Antonio Passarelli

Ca un sneak peek in ceea ce urmeaza sa descoperi la Paprika TV, o sa iti spun ca aseara am savurat doua dintre preparatele care vor fi prezentate in emisiune, la fel de bune ca primele gustari pe care le-am testat de la marele chef:

  • linguine cu cozze, fistic si ghimbir, un preparat sofisticat cu un gust neasteptat, care insa se prepara usor si pot fi servite atat la o masa de familie cat si intr-un cadru mai pretentios;
  • risotto cu nuci si sparanghel, al carui ingredient secret era nucsoara si un strop de ananas;

Sa mai spun ca au fost minunate? Se vede din fotografii.

Vizionare placuta si pofta buna!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.