Fan al adrenalinei, trebuia sa incerc si traseul de catarat din AFI Cotroceni, cu atat mai mult cu cat stiam ca e montat de un prieten al unui prieten si na, era ocazie buna de taclale cu acel prieten, nu prietenul prietenului, ci doar cu prietenul. Intelegi tu.

#AFIaventurier la AFI Cotroceni

Traseul de catarat porneste de langa zona de mancare de la parter si atinge 26 m, echivalentul unui bloc de 9 etaje. Asta mi-a dat ceva emotii, recunosc, caci atunci cand te uitai in jos, parca nu-ti mai venea asa de usor sa continui.

Cu o mana de bloggeri, am inceput aventura dupa un scurt instructaj in care am fost asigurati ca vom fi prinsi de un cablu pe tot parcursul traseului, fara posibilitatea ca hamul sa fie desprins vreodata. Treaba incepe cu o urcare pe-o scara spiralata si atinge punctul de apogeu fix in mijlocul traseului, acolo unde vezi paianjenul pe plasa rosie. In momentul ala, te prinzi cu picioarele doar de o plasa amarata iar starea este una la mijlocul dintre fibrilatii cu transpiratii si euforie. Recunosc, eu am optat mai mult pentru jumatatea cu fibrilatii.

Chiar daca tiroliana a fost grozava, fix la viteza la care sa simti ca zbori dar nu atat de rapida cat sa simti ca pierzi controlul, traseul mi s-a parut dificil, demn de un supererou care vrea sa se vada deasupra tuturor, luptandu-se cu obstacole mai provocatoare decat par de la sol.

Printre cele care mi-au stos un kil in termeni de transpiratie: scara din sarma, de care dai imediat ce-ai urcat pe platforma de catarat, butoaiele pe care trebuie sa le pasesti indiferent de par total instabile, sarma pe care trebuie sa-ti demonstrezi maiestria de balerina si, bineinteles, plaja paianjenului, unde pe mine m-au convins cu greu sa pasesc.

Toata distractia costa intre 20 si 50 de lei, este total safe (ba ni se povestea ca la patinoar ai mai multe sanse sa iesi insangerat din batalie) si este eficienta pentru cineva care vrea sa se distreze/sa-si puna la incercare vitejia/ sa dea burta jos sau macar sudori reci.

sursa foto: IQads

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.