Ziua blogului e de Ziua Mondiala a Sandvisului – ce gustari poti face cu el

De fapt, mai mult sau mai putin intamplator, ziua blogului meu cade de ziua uneia dintre prietenele mele preferate, iar faptul ca prepara cele mai bune clatite (sa le zicem sandvisuri pufoase cu Nutella?) ar fi cam a 78798054-a calitate a ei.

Anul asta, am aflat ca ziua DianaDuca.ro coincide si cu Ziua Mondiala a Sandvisurilor. Si pentru ca mi se pare normal sa impacam pe toata lumea, ma gandeam sa-ti recomand cateva combinatii:

  1. Sandvis cu Dor de Duca, planuri de calatorii prin Italia si cannoli

In principiu, daca vrei sa faci popas prin Italia, tre’ sa stii 3 lucruri: mortadella e facuta din carne de magar, cazzo cavale nu inseamna cascaval iar majoritatea italienilor nu stiu engleza, dar daca gesticulezi ca un apucat s-ar putea sa te inteleaga.

Daca totusi vrei sa afli ceva mai baban de ziua blogului meu decat aceste informatii, iti recomand cu sandvis cu Dor de Duca sortimentul Bari, Matera, Alberobello, Polignano a Mare sau Venetia, pe care sper eu ca-l vei gasi suficient de consistent dar si suculent, completat cu propriile tale planuri care sa continue cautarea pe TripAdvisor, Aventurescu sau AirBnB.

Recomand cannoli in aceasta gustare hoinara, si asta doar pentru ca am un feeling ca te paste o raceala cu frigul de afara si daca aduc vorba de gelato, ma trimiti in Infernul lui Dante.

  1. Sandvis cu Dor de Duca, o bidinea beteaga si un picior de canapea

Acum nu te-am intrebat daca vrei si sos, dar poti sa adaugi si-o vopsea lavabila in gustare, daca iti place mai zemos. Ideea sta in felul urmator: nu ma dau rotunda, am prietene care la capitolul amenajari interioare imi aplica fatalitate ca la Mortal Kombat, dar de la amator la amator, s-ar putea sa fim pe felie.

Am zabovit o mini-vesnicie pe pagini de decoratiuni interioare si apoi m-am apucat sa implementez principiile vizuale in Cuibul Dorului, care a iesit un mic sanctuar industrialo-scandinavo-pop art. Asa ca m-am apucat sa scriu despre subiecte prin care trece tot omu’ care pune de-o mutare: cum e treaba cu Prima Casa, niscaiva sfaturi inainte sa incepi treaba, daca merita blocul nou sau sa iti cunosti vecinii.

Daca te intereseaza subiectul, iti recomand sa adaugi acestui sandvis o canapea de la magazinul Kalenda, niste prostioare irezistibile de pe Vivre si un scaun facatura Eames de la Mobexpert.

  1. In sfarsit, sandvis cu mancare adevarata

Faza asta e relativ recenta. De cand m-am infratit la aripioare cu personajele lui Rubens, parca am mai multa credibilitate ca gurmanda, nu? Si atunci m-am pus pe povestit despre anumite delicii, la care ma pricep mai degraba sa le consum decat sa le prepar, dar tot merita amintite.

Asa ca poti servi micul dejun cu-n sandvis mustacit cu ingrediente de la Culinaryon, unde am ajuns recent dar m-am distrat grozav, cu o felie de Animaletto, bagat la sandvis maker, ca sa fie cald, asa cum e frumos sa fie daca te hotarasti sa faci o vizita in cele mai faine locuri de mancat prin Londra.

Cam asta recomanda textangiul sa consumi de ziua blogului si-n restul ziulicilor. As zice ca poti sa depasesti faza cu moderatia, ca pana acum nu i-a stat nimanui in gat, dar daca simti furnicaturi pe la degete, poti face switch pana trec si cu Instagram, pentru o gustare mai fancy.

sursa foto: Unsplash

Related posts:

Comments

comments

Diana Duca

Leave a Reply