Seara greceasca la LNKO, in cinstea #NuntaALaGrec2

Grecia? Si tu ai fost, nu? Normal. Grecia e ca varul Romaniei, al’ mai guraliv si mai pestrit,  de care zici ca nu-l cunosti cand pune vreo poza cu o betie pe Facebook, dar caruia ii dai totusi bani, cand se anunta falit. Dar e si varul ala care te distreaza, te prezinta celor mai misto oameni si are atata cultura generala, ca te intrebi daca a inghitit o enciclopedie. Mai degraba o portie de tzatziki. Poate chiar la LNKO, restaurant grecesc de la MegaMall.

Seara greceasca la LNKO

LNKO si fetele de la Freeman Entertainment m-au chemat la o seara greceasca, in ajunul premierei comediei Nunta a la grec 2. Ba chiar m-au avertizat ca nu plec fara sa invat si-o reteta greceasca. Acum s-ar putea sa dezamagesc, dar singura pe care-am retinut-o a fost cea a desertului: iaurt grecesc, peste care se toarna miere si nuca pisata. Simplu, nu?

Seara greceasca de la LNKO a inceput cu retete delicioase cu carne proaspata si legume, dar ceea ce a fost cu adevarat distractiv a fost concursul de recunoscut ingredientele. Chiar asa, ne-au legat la ochi si ne-au servit cu diverse. Si acum ma oftic ca n-am simtit gustul de vinete! Nu-i nimic, Bogdan Daradan a identificat cele mai multe specialitati si a plecat acasa cu o sticla de ouzo.

Mancare greceasca

Daca ai pofta de specialitati grecesti, ti le recomand cu pofta la o seara greceasca in LNKO. In restaurantul de la nivelul 2 din MegaMall, eu am savurat:

  • Un platou cu aperitive (salata de vinete in stil grecesc, humus iute cu bucati de branza feta, branza cu condimente si legume din belsug);
  • Un platou de diferite tipuri de carne la gratar (planuiesc sa ma intorc doar pentru pastrama, a fost delicioasa);
  • Un desert simplu realizat din iaurt, miere si nuca pisata; 

Nu te impacienta, diversitatea preparatelor e ok si specialitatea e tot souvlaki.

LNKO planuieste, din fericire, sa se extinda, asa ca, in curand, s-ar putea sa-l vezi si in Baneasa sau intr-un restaurant independent, caci e un local bun de dansat Zorba. Pofta buna!

 

 

Related posts:

Comments

comments

Diana Duca

Leave a Reply