S-a deschis un nou Restaurant Asiatic, in Bucuresti!

Foaie verde farfurie mare, aseara am fost la o lansare. De Restaurant Asiatic, la o aruncatura de bat de Mall Vitan, pe Calea Vitan 11. Acolo s-a deschis Restaurant Asiatic (da, nu ma repet, chiar asa il cheama, nu stiu mai multe cuvinte romanesti dar compenseaza cu abilitatile culinare).

De fapt, cred ca denumirea a fost foarte isteata, caci din punct de vedere SEO, Google-ul o sa-i tot rasfete in cautari.

Restaurant Asiatic

Intins pe 2 etaje, restaurantul e suficient de mare incat sa curpinda toti flamanzii care, la ora pranzului, vor sa guste din toate, cu 29 lei. Caci acesta este modelul localului – all you can eat. 29 de lei pe timp de zi si 69 la drum de seara si mananci cata mancare asiatica vrei.

Dintre bunatatile cu care ne-am delectat aseara, o mana si ceva de bloggeri si un duium de vedete, s-au numarat:

  • Noodles de diferite tipuri ( eu recomand modelul de noddles mai babani, cei din poza)
  • Sushi ( caci asiatic nu se rezuma la chinezesc)
  • Urechi de lemn (delicioase!)
  • Pachetele de primavara
  • O gama larga de fructe de mare: inele de calamar, creveti tiger, scoici, crab ( cu posibilitatea de a le consuma cu diferite sosuri, dar si cea de a alege bucati crude si a le da spre gatit bucatarului)
  • Cateva preparate mai putin asiatice, dar tare gustoase, dintre care prajituri de toate tipurile, de la eclere si tarte la tort si cheesecake

Lansarea

Chiar si cu prezenta Alexandrei Stan, obiectul atentiei invitatilor a fost tot masa imbelsugata, de tip autoservire, unde se intindeau bucatele, ca la nuntile imparatesti.

Ce-i drept, dupa ce gustai putin din toate, te mai ridicai nitel de la masa ca sa faci o poza alaturi de colegii pe care, altfel, nu-i vezi foarte des, sau sa asculti pe Vizi Imre, care a fost Vocea Restaurantului Asiatic.

In mijloul acestei agitatii frumoase, erau fetele de la Htag, responsabile de voia buna de la eveniment. Iar ea este Irina, cea mai draga dintre ele, care se perinda atenta printre invitati, adulmecand mirosurile savuroase, dar prea preocupata sa iasa totul bine, ca sa mai si guste. Irina, iti zic eu, fructele de mare au fost ce trebuie. Asta ma interesa pe mine!

As incheia cu o zicala chinezeasca, dar in lipsa ei, mai pun o poza cu mancare. Sa avem pofta!

 

Related posts:

Comments

comments

Diana Duca

Leave a Reply