Food Bloggers Conference 2017 – 5 secrete ale Jamilei

Food Bloggers Conference e intotdeauna un prilej de a savura lucruri gustoase, de a afla secrete din bucatarie si de a vedea „pe viu” un om care deja iti e drag pentru ca spune povesti de legat maioneza. Editia Food Bloggers 2017 n-a facut exceptie: am savurat niste mici extraordinari, semn ca si la evenimente cu staif se aduc mancaruri neaose si se da jos batul din fund, am aflat ca branza Praid se matureaza chiar in salina Praid si am cunoscut-o pe Jamila (adica am facut o poza cu ea, ca s-o spun p-aia dreapta).

Food Bloggers Conference 2017

Pentru ca deja e clar cine va fi subiectul acestui articol, indraznesc sa spun ca Jamila a fost si cea mai modesta si simpatica dintr-un panel de speakeri, se vede ca e un om simplu dar implicat in munca si poate asta o face si atat de iubita. Asa ca am spicuit cateva secrete de la Jamila pe care le astern aici:

  1. Filmarea unei retete dureaza o zi, Jamila se ocupa de partea creativa iar sotul ei e responsabil cu partea tehnica.
  2. La un moment dat, au terminat de filmat o reteta undeva pe la 3 noaptea, insa si-au dat seama abia apoi ca ultima partea nu avea sunet, motiv pentru care Jamila a stat pana la 5 dimineata sa inregistreze vocea astfel incat sa se plieze perfect pe miscarea buzelor. Ea spune ca rezultatul e atat de reusit, incat nu-ti dai seama despre care e vorba. Tu ghicesti?
  3. Desi au pornit de la un set up modest, acum filmarile sunt super profi iar una dintre camere costa 15.000 lei iar programele de montare sunt luate cu licenta, bien sur.
  4. Uneori, e nevoie sa pregatesti reteta de 2 sau mai multe ori, pentru a-i surprinde etapele din mai multe unghiuri.
  5. O admiratoare i-a marturisit Jamilei ca video-urile ei o ajuta sa-l calmeze pe bebe si ca ele sunt secretul atunci cand are nevoie de putina liniste.

Acestea fiind zise, eu zic sa arunci un ochi si pe blogul culinar al lui Andrei Aradits, chiar daca nu a mai fost actualizat de mult timp – Singur Cook. Macar pentru numele simpatic! Pofta buna.

 

 

 

 

Related posts:

Comments

comments

Diana Duca

Leave a Reply