ChefBox – un pranz personalizat asa cum iti doresti

Prima data cand am vazut ceva bun de la ChefBox a fost pe Facebook, cand Marian Craciun, blogger impatimit dupa cheesecake cum mi-s eu dupa dulciuri, in general, si-a primit prajiturica. Arata demential (prajiturica, sa ne intelegem), asa ca am retinut numele magic – ChefBox.

Astazi am primit si eu un meniu, intr-o cutie de carton cu cat mai draguta cu cat era inscriptionata si cu instructiuni de reciclare. Insa textul care m-a dat pe spate a fost mesajul de la Diana Seceleanu, PR-ul care se ocupa de ei. O adaptare simpatica foc dupa descrierea mea de pe Facebook!

Bun, bun, dar cum ziceam, cutiile sunt pentru reciclat, nu pentru mancat, asa ca am desfacut surpriza si am gasit asa: o portie de supa crema de ciuperci + crutoane si o portie de fasole verde si pui umplut + salata de sfecla.

Impresie? Excelenta supa crema de ciuperci, mai ales ca asta e prima reteta facuta in Cuibul Dorului care mi-a si iesit, asa ca aveam pretentii babane si un mare termen de comparatie. Cu burta plina, e greu sa mai faci cunostinta si cu felul 2. Fasolea verde si sfecla parca ma implorau din culori sa fac cunostinta cu ele, pentru prima data in viata mea, asa de bine aratau, dar am preferat sa le pozez, simtindu-ma poznasa ca un copil care-si pacaleste mama la pranz, si sa testez puiul umflat cu legume si glazurat cu cascaval topit. O alegere buna!

Meniurile ChefBox sunt grupate in 3 categorii – Confort, Light si Veggie si pot fi comandate la Cafeneaua Aromaroma sau la punctul de Take Away de pe Strada Buzesti 55-57.

sursa foto: Unsplash

Related posts:

Comments

comments

Diana Duca

Leave a Reply